Cu ocazia Zilei internaționale a copiilor, echipa Aquarel, în frunte cu cei doi antrenori Carmen Gergely și Ciprian Verdeș, dar și cu sprijinul părinților, a organizat un concurs dedicat copiilor înscriși la cursurile de înot desfășurate la  această locație. Au spus prezent un număr de 81 de copii.

Plini de emoție, în dimineața zilei de sărbătoare, participanții la competiție însoțiți de susținători s-au adunat și au umplut de bucurie zona bazinului semi-olimpic.

Organizatorii au împărțit solicitanții în funcție de nivelul de competență: începători și avansați, dar și în funcție de vârstă și gen.

Felicităm toți participanți și pe această cale pentru curajul și determinarea cu care au dus la bun sfârșit probele. De asemenea, la categoria performanță, dorim să evidențiem copii cu rezultate deosebite și să-i asigurăm de tot sprijinul nostru și pe viitor.

Lista câștigătorilor este următoarea:

Categorie/Locul Locul III Locul II Locul I
Gen Fete Băieți Fete Băieți Fete Băieți
Sub 10 ani Faur Gloria Orțan Tudor Barna Nora Sălăjan Andrei Rareș Bendre Aiana Vâlcelean Ianis
10 - 12 ani Antal Sofia Pașcalina Luca Cuceu Iris Lazăr Robert Lupoian Andreea Lung Răzvan
+12 ani Tatomirescu Iasmina Bărburaș Răzvan Balint Enola Dragoș Darius Cuceu Ariana Găvriluț Andrei

Recordul competiției este deținut de Lung Răzvan la masculin care a finalizat proba în 41 de secunde și de Lupoian Andreea la feminin care a finalizat proba în 42 de secunde.

Cu suportul părinților și al partenerului nostru Farmacia Catena, au fost oferite premii tuturor participanților.

În plus, câștigătorii competiției au primit vouchere cu produse și servicii Aquarel:

Locul I – 1 abonament la curs înot 4 ședințe + 1 pizza Aquarel

Locul II – 2 ședințe gratuite curs înot + 1 pizza Aquarel

Locul III – 1 pizza Aquarel + 1 fresh

Terasa Bisto Aquarel situată la etajul 3 al clădirii a găzduit festivitatea de decernare a premiilor.

Dorim să mulțumim participanților pentru entuziasm și rezultatele frumoase, părinților pentru suport și răbdare, Farmaciei Catena pentru ajutor și nu în ultimul rând tuturor colegilor care prin efortul și implicarea lor au făcut posibilă această competiție: antrenorilor de înot, colegilor de la recuperare medicală, colegilor de la SnackBar Aquarel, colegilor de la Bistro Aquarel.

De asemenea informăm publicul larg că în perioada vacanței de vară se vor constitui grupe noi de înot și vă așteptăm cu tot dragul să vă înscrieți la locația noastră, Aquarel health&Spa Center Zalău, str. Parcului nr 3 sau la nr de telefon 0790 002 891.

 Atenție, numărul de locuri este limitat! 

Echipa Aquarel