EVENIMENTE

Rezervarea localului pentru evenimente

BISTRO & TERASĂ PANORAMICĂ

Email: contact@aquarel.ro
Tel: 0790 002 894

Meniuri disponibile

Aquarel – locul de vacanță de la tine de acasă, în prag de sărbători

by Aquarel21 decembrie 2023

Perioada sărbătorilor de iarnă este magie. Niciodată nu vezi și nu simți atâta entuziasm și bucurie de a fi ca...

Degustare de vin

by Aquarel18 octombrie 2023

Degustare de vin 27 octombrie, ora 19:00 Rezervări la tel: 0790 002 896 O degustare de vinuri va fi un...

Degustare de vin

O degustare de vinuri va fi un moment de care îți vei aduce mereu aminte cu plăcere. Să produci vin pare o activitate foarte serioasă, însă până la urmă, tot ce facem este să cultivăm struguri și să-i fermentăm. Așa că, oricum ai prefera vinul, nu-l pune pe un piedestal, ci bea-l pentru a te simți bine.

« de 3 »

Aniversarea de 1 an

În data de 31 martie, începând cu ora 18:30, sărbătorim împreună Aniversarea de 1 an a Centrului Aquarel!

1 an de activitate în care ne raportam la nevoile și necesitățile clienților! Am început cu o gamă mai restrânsă de servicii iar apoi, datorită cererii și dorinței de a satisface nevoile clienților, am extins diversitatea lor. Am pus întotdeauna pe primul loc calitatea serviciilor ca reper pentru imaginea Aquarel!

Te invitam la un party pe măsură, cu preparate culinare alese pentru toate gusturile. Aperitive gustoase pentru pofticioși și gurmanzi, muzică live și degustare de vin (4 etichete) Villa Vinea, precum și

SURPRIZA SERII: burgări de bizon! 

Vă așteptăm într-un mediu prietenos, unde voia bună vine completată de surprize pregătite pentru voi și un DJ pe măsură!

Meniul serii este atent pregătit de specialiștii noștri, varianta de post, varianta vegetariană, preparate cu carne și pește.

Fel principal va fi roast beef și cartofi steak, iar din partea casei 1 pahar de vin.

Rezervări: 0790 002 894 sau Bistro Aquarel

« de 3 »

Gimnastica în apă

Gimnastica în apă sau Aqua Gym reprezintă o modalitate de a face mișcare fără a pune presiune asupra coloanei vertebrale și a articulațiilor. Aqua Gym este una dintre cele mai sigure și eficiente metode de a vă menține în formă, contribuind la un stil de viață sănătos. Pe lângă beneficiile de pierdere în greutate și reducere a țesutului adipos, cursurile de Aqua Gym sunt recunoscute pentru reducerea stresului, scăderea tensiunii arteriale și reglarea nivelului de zahăr în sânge.
Cursurile Aqua Gym se adresează adulților de toate vârstele, putând fi practicate de persoanele sănătoase, fără riscuri și fără interdicții – inclusiv femei însărcinate și persoane de vârsta a treia.
Așadar, vă așteptăm cu drag, sâmbătă, 18 martie de la orele 20:00 pentru a sărbătorii lansarea cursurilor printr-o clasă gratuită de Aqua Gym + 50 min. relaxare în zona de spa, intrarea este gratuită!

Pentru informații și înscrieri la curs : Recepție Spa sau 0790002891.

Vă așteptam!

Remodelare corporală FEMININA

Când? În 11.03.2023. Sâmbăta 09:00-13:00 cu o pauză la ora 11:00
Cu cine? Szabo Anita Zita – Kinetoterapeut, instructor fitness, antrenor personal, holistic coach,
consilier echilibru hormonal și creatoarea conceptului Youproject.
Contribuție: 150 lei
Locuri limitate!
Ai făcut cardio până ai stors tricoul, ai ridicat greutăți, ai ținut fel și fel de diete, ai schimbat mai mulți antrenori și chiar și mai multe săli de fitness; totuși rezultatele nu sunt pe măsura efortului depus?
Procesul de remodelare corporală nu este aceleiași pentru toată lumea și mai ales nu este la fel pentru femei și bărbați.
Nutriția și sportul sunt factori de bază în procesul de remodelare corporală, însă este important să luăm în calcul și alți factori importanți fără de care rezultatele lasă de dorit.
Pentru succesul garantat, te invit la un workshop unde vom dezbate teme importante în procesul de slăbire:
– somnul
– respirația
– hidratarea
– managementul stressului
– cauze emoționale a ingrășării
– echilibrul hormonal
– ciclul menstrual/ menopauza
– practici complementare
Vei învăța să identifici blocajele care ți-au sabotat rezultatele și să îți creezi propriul plan de remodelare
corporală!

LADIES Night

O zi atât de specială că 8 martie trebuie neapărat încheiată cu o seară pe măsură! Bistro Aquarel organizeazã o petrecere dedicată femeilor cu dj live, bufet suedez cu preparate delicioase pregătite de specialiștii noștri, cocktail alcoolic /non alcoolic și multă voie bună! Dãm startul începând cu 18:30!
Prețul meniului este de 150 lei/ pers. iar locurile sunt limitate!
Rezervări: 0790 002 894

Dragobete weekend

Vă așteptăm într-o atmosferă romantică în zona de piscină și jacuzzi în această seară de 24 februarie în intervalul orar 19:30-22:00!
Lumini ambientale, muzică romantică, preparate delicioase de la Snack Bar și… multă relaxare…
Oferta CUPLU (1 + 1 = 80 lei)
 
Locurile sunt limitate! 
Rezervări: 0790 002 894

Valentine’s Day

Sărbătorim împreună ziua iubirii într-o atmosferă romantică cu live band și meniu special, preparate delicioase realizate de bucătarii noștri!
Te așteptăm la Bistro Aquarel pe 14 februarie, de la ora 18:30!
Locurile sunt limitate! 
Rezervări: 0790 002 894
PROMOTIE SPA 14 FEBRUARIE

Retro Christmas Party

Vă invităm să petrecem într-o atmosferă de sărbătoare cu muzică retro (live dj) și preparate delicioase realizate de bucătarii noștri, special pentru această seara!
16 decembrie de la ora 18:30!
❤️🎄Retro Christmas Party ❤️🎄
Locurile sunt limitate!
Rezervări: 0790 002 894

Steak Night

Vrem să împărtășim cu voi secretele unui steak delicios prin pasiunea și experiența culinară a specialiștilor noștri, într-o seară specială doar cu carne de vită. Gătirea preparatului durează minim 15 ore, vor fi 2 tipuri de carne de vită de înaltă calitate care provine de la vite crescute ecologic și odihnite înainte cu 6 luni, pentru a se obține stratul de grăsime. Preparatul se servește cu baby potatoes, salată, 3 sosuri, pâine homemade Aquarel și în exclusivitate Înghețata Gourmet, un gust perfect creat de AMO ICECREAM&SWEETS, adică o înghețată artizanală din ingrediente de înaltă calitate, pasteurizare lenta și maturare la rece 24 ore înainte de produsul finit.
Pregătim acest eveniment în parteneriat cu AMO ICECREAM&SWEETS.
Vă așteptăm cu drag!
Locurile sunt limitate.
Rezervări: 0747 661 845

Degustare de vin

Bistro Aquarel vă invită joi, 06 octombrie, de la ora 18, la o 🍁Degustare de vin 🍁 de la Crama Carastelec împreună cu specialități vânătorești și nu numai de la Silvania Gourmet și multe alte aperitive specifice toamnei, pregătite în bucătăria noastră. O să avem 3 vinuri spre degustare, fiecare asociate cu aperitive (specialități Silvania Gourmet precum și brânzeturi, zacuscă, legume..) la fel și cu deserturile noastre.
Rezervări: 0790 002 896 sau contact@aquarel.ro
Locurile sunt limitate!
Vă așteptăm!