AQUAREL BLUE MIC MIC

Duș emoțional

  • Dușurile emoționale sunt mai mult decât simple dușuri. Acestea utilizează diferite tipuri de lumini, sunete, arome, efecte de apă, care trezesc toate simțurile și ne ajută la relaxare.

Iată cum puteți utiliza dușurile emoționale:

  • Dușuri emoționale utilizate pentru răcirea corpului după ședința de saună. Acestea revigorează corpul prin pulverizarea de picături foarte fine de apă rece, în timp ce o aromă răcoroasă învăluie aerul din duș. Și pentru a te detașa complet de grijile cotidiene aceste dușuri sunt echipate cu difuzoare care vor reda sunetul valurilor sau al mării.
  • Dușuri emoționale cu programe ce alternează apa caldă cu cea rece, utilizate pentru îmbunătățirea circulației, relaxarea musculaturii și tonifierea pielii.
  • Dușurile emoționale pot fi folosite pur și simplu pentru a-ți răsfăța simțurile și a avea parte de cele mai relaxante momente și un somn cât mai liniștit.

Dușul emoțional este recunoscut ca fiind mai mult decât un duș normal, datorită circuitelor cu efecte diferite de apă pe care le produce automat în momentul utilizării. Principalele sale beneficii sunt redate de relaxarea oferită de acesta, revigorarea corpului, efectele de răcire a corpului după ședințele de saună. Mai mult de atât, dușul emoțional are efecte terapeutice bazate pe alternarea automatizată a programelor de picurare a apei. Acest tip de duș este caracterizat ca fiind un răsfăț superior pentru fiecare dintre noi, care produce efecte pozitive și asupra somnului, ajutând la un somn liniștit.

Precauții:

În cazul în care vă știți cu boli sau antecedente medicale care prin utilizarea dușului emoțional ar putea să vă afecteze sănătatea, consultați medicul sau terapeutul dumneavoastră pentru stabilirea unui program personalizat.

Precauții generale:

  • Mențineți un nivel ridicat de hidratare.
  • Efectuați ședințe de saună sau înot într-un interval de timp corespunzător pentru nivelul dumneavoastră de performanță.
  • În cazul în care prezentați orice fel de simptome neobișnuite, vă rugăm să anunțați în cel mai scurt timp personalul centrului SPA.

MAI MULT…

Aquarel – locul de vacanță de la tine de acasă, în prag de sărbători

Campioane La Aquarel

Gânduri pentru copii, la început de an școlar