AQUAREL BLUE MIC MIC

Infrasauna

Infrasauna vă ajută să vă detoxifiați de aproximativ 7 ori mai repede decât saunele tradiționale. 

Infrasauna este un tip aparte de saună, diferențiindu-se de celelalte tipuri de saună prin emisia de raze cu infraroșu. Lumina infraroșie este esențială pentru sănătatea fiecăruia dintre noi, fiind recunoscută ca un supliment sau întăritor al razelor solare. 

Beneficiile infrasaunei sunt reprezentate de multiplele efecte asupra organismului nostru. Printre acestea se enumeră: efect de detoxifiere puternică, tratarea și îngrijirea tenului, întărirea sistemului imunitar, reducerea tensiunii arteriale, efecte pe termen lung asupra celulitei, îmbunătățirea circulației sanguine și efecte de ameliorare a durerii.

Recomandări: 

Este recomandată pentru toate categoriile de oameni și de vârste. Ședințele trebuie efectuate în mod regulat și cu pauze considerabile între ele pentru a obține efectele pe termen lung.

Precauții:

Nu stați mai mult de 20 minute pe zi în sauna cu infraroșu!

În cazul în care vă știți cu boli sau antecedente medicale care prin utilizarea infrasaunei ar putea să vă afecteze sănătatea, consultați medicul sau terapeutul dumneavoastră pentru stabilirea unui program personalizat.

Recomandare generală pentru ședințele în saună:

Utilizarea dușului înainte de intrarea în cabină este obligatorie.

Utilizarea prosopului pentru șederea în saună. Poziționați prosopul pe suprafața pe care urmează să vă așezați.

Precauții generale:

  • Mențineți un nivel ridicat de hidratare.
  • Efectuați ședințe de saună sau înot într-un interval de timp corespunzător pentru nivelul dumneavoastră de performanță.
  • În cazul în care prezentați orice fel de simptome neobișnuite, vă rugăm să anunțați în cel mai scurt timp personalul centrului SPA.

MAI MULT…

PROMO CUPLU

Cadourile lui Moș Crăciun

Aquarel – locul de vacanță de la tine de acasă, în prag de sărbători

Campioane La Aquarel

Poziția sau Postura C

Prima zi de …Aquarel