Perioada sărbătorilor de iarnă este magie. Niciodată nu vezi și nu simți atâta entuziasm și bucurie de a fi ca în această perioadă. Ne pregătim, ne primenim, colindăm, dăruim. Unii simțim nevoia să evadăm, să ne găsim echilibrul, să alocăm timp familiei. Alții vor să petreacă timp de calitate cu prietenii într-un loc special. Pentru ambele categorii există acum, în Zalău, la doi pași de casa ta,  Aquarel. Suntem aici pentru iubitorii de mișcare, bazinul de înot semi-olimpic sau sala de GYM, fiind recomandarea noastră în acest sens; suntem alături de iubitorii de căldură și relaxare prin intermediul celor 3 saune, jacuzzi-ului și a spațiului de relaxare; apreciem iubitorii de senzații tari și le oferim posibilitatea să le experimenteze la bazinul cu apă rece, găleata cu gheață; suntem aici pentru cei care s-au săturat de meniul clasic de sărbători și vor un burger cinstit sau, poate, paste și salate.

Așadar, noi, echipa Aquarel, suntem aici pentru toți si vă așteptăm cu drag!

În  perioada vacanței de iarnă, Aquarel Health&Spa Center este deschis În Ajunul Crăciunului până la ora 14.00. Din respect pentru familie și traditie, în zilele de 25 și 26 decembrie este închis, dar vă așteptăm cu orar normal de funcționare în zilele de 27, 28, 29 și 30 decembrie. În Ajunul Anului nou, porțile ne sunt deschise până la ora 14.00. Începem anul 2024 în data de 2 ianuarie, cu un orar special, de la 10.00 la 22.00. Pentru celelalte zile de vacanță, ne păstram programul uzual: de la 6.00 la 22.00, de luni până vineri, și de la 8.00 la 20.00 în zilele de weekend.

Profităm de ocazie pentru a mulțumi tuturor oaspeților care ne-au trecut pragul în anul 2023.

Sunteți minunați și împreună construim viitorul și normalitatea. Prioritizăm calitatea serviciilor, sănătatea, respectul față de consumator, suntem și rămânem aici pentru dumneavoastră, deschiși la sugestii și dornici să punem umărul la construirea unui mediu sănătos, pentru noi toți.

Mulțumim Cluburilor sportive  din Zalău care ne-au acordat încrederea și își trimit cei mai valoroși sportivi aici pentru recuperare postcompetițională și nu numai: Clubul Sportiv Alegria – campioanele noastre mondiale, Handbal Club Zalău – un etalon în tot ceea ce însemnă handbalul  feminin atât la nivel național, cât și internațional, Sport Club Municipal  Zalău – cel mai complex club sportiv din județ, cu  rezultate notabile la tot mai multe discipline sportive.

Hai Zalău!!! 

Mulțumim tuturor colaboratorilor care, prin prezență și competență, dau un plus de valoare activității noastre: Ciprian Verdeș – antrenor înot, Carmen Gergely – antrenor înot, Ionuț Cuibuș – antrenor înot,  Irina Bara – dr RMFB, Raluca Barbur – fiziokinetoterapeut, Cecilia Ardelean – kinetoterapeut, Kinedbo – cabinet de fizioterapie, George Gușet – antrenor si responsabil GYM, Alina Chiba – antrenor functional training, Monika Csapo- antrenor Zumba, Ciprian Cristutiu – antrenor Tabata și Abs &Booty, Anamaria Ola – antrenor Cardio Fit, Dora Csapo – Antrenor Zumba, Paul Muste – masaj, Cristi Ilieș – masaj, Andreea Tout – masaj. 

În nume personal, mulțumesc Grupului de firme Universal, din care facem parte, întregii echipe a SC Manager SRL pentru suport, dar mai ales personalului Aquarel pentru că a făcut posibil ca anul 2023 să treacă așa de frumos. Sărbători fericite și pline de belșug, minunați oaspeți, stimați colaboratori, dragi colegi! Și la anul care vine, s-auzim numai de bine, de noroc și sănătate, că-s mai bune decât toate!

Cu recunoștință, Ramona Deac

Director General Aquarel Health@Spa Center

Explore More

De ce ar trebui să te îngrijoreze poziția copilului tău? Pentru că…

8 iunie 2022 0 Comments 7 tags

Orice părinte are propriile anxietăți legate de modul în care își crește copilul. Cu toții ne dorim ce este mai bun pentru ei și facem eforturi în acest sens. Putem

Degustare de vin

29 septembrie 2022 0 Comments 5 tags

Bistro Aquarel vă invită joi, 06 octombrie, de la ora 18, la o 🍁Degustare de vin 🍁 de la Crama Carastelec împreună cu specialități vânătorești și nu numai de la

Poziția sau Postura C

21 septembrie 2023 0 Comments 6 tags

De vorbă cu specialiștii Aquarel: Știți cumva ce înseamnă Poziția sau Postura C? Este poziția cu partea superioară a corpului rotunjită în C, umerii aduși în față, privirea orientată spre pământ,