AQUAREL BROWN mic mic

BOUTIQUE HOTEL - Ofertă turism medical

Oferta Hotel Boutique Aquarel 4**** cu pensiune completă și tratament de recuperare cu consult medical plus 3 proceduri de electroterapie incluse

 

Ofertă turism medical

Bonus - pe lângă cele 3 proceduri de electroterapie se desfășoară 1 ședință de hidrokinetoterapie de grup la piscină.
La cerere, contracost și pe bază de programare se pot efectua și alte proceduri (kinetoterapie, drenaj limfatic, masaj, SIS, TECAR, HIL, etc) sau participare la clase fitness, evaluare corporala și/sau consiliere nutrițională.
Oferta se poate personaliza în funcție de numărul de nopți de cazare dorite. De la 5 zile în sus se aplică o reducere procentuala egala cu numărul de nopți petrecute în unitate.
Exemplu: la 7 nopți se aplică reducere de 7% din valoarea totală.
Facilități: pat matrimonial, respectiv 2 paturi twin, cabina de dus, smart TV, seif, minibar, uscător de par, roomservice, parcare gratuită, acces la internet gratuit, acces gratuit zona Wellness&Spa și lasala de GYM, clase Fitness.
* Numărul de proceduri de electroterapie efectuate recomandat este de 10, cu o pauza de 2 zile între. Tratamentul poate fi reluat după 6 luni. Este interzisă aplicarea aceleiași proceduri mai devreme de 6 luni.
* Recomandarea noastră este pachetul de 12 zile cu check-in luni și check-out vineri, interval în care sâmbăta și duminica faceți pauză de la procedurile electrice și vă bucurați de celelalte facilități sau explorați zona.

Program: Luni – Vineri 08:00 – 20:00, Tel. 0790 002 892, Email: recuperare@aquarel.ro