AQUAREL BLUE MIC MIC

Sauna umedă

Saunele umede îți îmbunătățesc respirația și elimină congestiile căilor respiratorii. Căldura umedă venită de la aburi subțiază și deschide membranele mucoase din trup, ceea ce face ca presiunea să fie eliberată. Acest tip de saună este foarte benefic pentru cei care suferă astm sau bronșită, deoarece ajută la eliberarea sinusurilor.

Saunele umede, de asemenea, îmbunătățesc metabolismul și ajută la scăderea în greutate. Un asemenea mediu te face să transpiri, ceea ce înseamnă că trupul tău pierde apă. Din moment ce ești în mare parte constituit din apă, care reprezintă și o parte din greutatea trupului tău, transpirația te va face să slăbești. Transpirația ajută și la eliminarea toxinelor și purifică trupul.

Sauna umedă are ca principală caracteristică gradul ridicat de umiditate din interiorul său. Mai mult de atât, sauna umedă este recunoscută ca fiind cel mai utilizat și popular tip de saună raportându-ne la complexul de beneficii oferite. Îmbunătățirea circulației sanguine, scăderea în greutate, detoxifierea sunt principalele beneficii ale saunei umede. Relaxarea fizică și psihică, recuperarea după suprasolicitare fizică sunt încă câteva elemente care completează multitudinea beneficiilor caracteristice acestui tip de saună.

Recomandări:

Se recomandă utilizarea saunei umede după antrenamente. Primele ședințe în acest timp de saună ar trebui să cuprindă perioade scurte de timp, 5 sau 10 minute. Hidratarea este extrem de importantă înainte de ședință și după ședință.

Precauții:

În cazul în care vă știți cu boli sau antecedente medicale care prin utilizarea saunei ar putea să vă afecteze sănătatea, consultați medicul sau terapeutul dumneavoastră pentru stabilirea unui program personalizat.

Recomandare generală pentru ședințele în saună:

Utilizarea dușului înainte de intrarea în cabină este obligatorie.

Utilizarea prosopului pentru șederea în saună. Poziționați prosopul pe suprafața pe care urmează să vă așezați.

Precauții generale:

  • Mențineți un nivel ridicat de hidratare.
  • Efectuați ședințe de saună sau înot într-un interval de timp corespunzător pentru nivelul dumneavoastră de performanță.
  • În cazul în care prezentați orice fel de simptome neobișnuite, vă rugăm să anunțați în cel mai scurt timp personalul centrului SPA.

MAI MULT…

PROMO CUPLU

Cadourile lui Moș Crăciun

Aquarel – locul de vacanță de la tine de acasă, în prag de sărbători

Campioane La Aquarel

Poziția sau Postura C

Prima zi de …Aquarel