Termeni și condiții

ELEMENTE DEFINITORII

Termenii si conditiile generale de vanzare se aplica tuturor vânzarilor de bunuri si servicii efectuate de catre S.C Manager SRL, realizate prin intermediul magazinului virtual www.aquarel.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul scris al ambelor parti.

Folosirea site-ului www.aquarel.ro implica acceptarea Termenilor si Conditiilor specificate mai jos. Pentru a putea finaliza o comanda, trebuie sa acceptati Termenii si Conditiile specificate in acest capitol.

Urmatorii termeni definiti în baza Ordonantei 130 din 31 august 2000 art.2. alin.1 semnifica:

Cumparator – persoana fizica sau juridica sau alta entitate care plaseaza o Comanda pe site.

Vânzator – S.C Manager SRL, cu sediul in Zalau, B-dul Mihai Viteazu, nr.1., Numar de inregistrare in registrul Comertului: J31/64/2002, CUI: RO14522467 cu punctual de lucru la cladirea AQUAREL, str Parcului 3

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu (inclusiv documentele si serviciile specificate in comanda) furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului

Comanda – un document electronic aparut ca forma de comunicare între Vanzator si Cumparator, prin care Vanzatorul este de acord sa livreze produsele si serviciile comandate si Cumparatorul este de acord sa achite contravaloarea acestora.

Contract – o Comanda confirmata de catre Vânzator. Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea lor.

COMANDA

Prin emiterea unei Comenzi pe site-ul www.aquarel.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Pentru a face o comanda sau rezervare  on-line trebuie sa alegeti produsul dorit.

Va puteti inregistra pentru a va crea un cont sau puteti finaliza cumparaturile ca vizitator.

Pentru finalizarea comenzii este necesar sa introduceti datele personale, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii sunt obligatorii pentru finalizarea unei comenzi.

Toate preturile afisate pe site au TVA inclus. In momentul in care comanda d-voastra a fost inregistrata, vei primi un e-mail de confirmare, pe adresa pe care ati specificat-o. Comanda lansata si produsul cumparat reprezinta acceptul cumparatorului fata de toate conditiile si termenii de utilizare prezentati in aceasta sectiune.

SC MANAGER SRL atentioneaza asupra faptului ca exista situatii cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale site-ului-ului sau erori, pretul afisat pe site poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, AQUAREL va informa clientul in legatura cu pretul corect.

Desi majoritatea produselor afisate in site sunt disponibile, in cazul in care produsul pe care l-ati comandat nu este disponibil va vom anunta in cel mai scurt timp posibil (prin telefon sau mail) – dumneavoastra puteti anula comanda sau va puteti da acordul pentru prelungirea termenului .

PRETURI

Toate preturile afisate in cadrul magazinului online www.aquarel.ro includ TVA.

Periodic sau ocazional se vor practica promotii si reduceri pentru produsele de pe site. Acestea vor fi semnalizate in paginile de prezentare ale produselor, in cosul de cumparaturi si pe factura.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile fara o instiintare prealabila, fara a afecta insa comenzile deja confirmate.

TERMEN DE VALABILITATE AL ABONAMENTELOR

Abonamentele de acces in zona de spa au o valabilitate dupa cum urmeaza:

Abonamentele de 8 si 12 sedinte – 1 luna

Abonamentele de 16 si 20 – 1,5 luni

Abonamentele de 25 de sedinte au termen de valabilitate de 2 luni.

Depasirea timpului de sedere se taxeaza cu 1 leu pe minut.

Accesul se face pe baza de programare prealabila.

Acces gratuit copii 0-3 ani

Tariful de copii se aplica de la 3 la 14 ani.

Abonamentele de inot au valabilitate 2 luni.

 Începând cu data de 22.03.2022, abonamentele pentru acces SPA prezente și viitoare, sunt transmisibile și, în funcție de numărul de ședințe neconsumate, pot fi utilizate de mai multe persoane în cadrul aceleiași ședințe.

MODALITATI DE PLATA

Modalitatile de plata, in cazul comenzilor efectuate pe site-ul www.aquarel.ro, sunt urmatoarele:

  • La locatie cash sau prin card bancar
  • prin card bancar– prin intermediul site-ului specializat in plati online in momentul in care aceasta obtiune va fi posibila.
  • Prin ordin de plata in urma solicitarii in mod expres a acestui seviciu la receptia Aquarel

 Livrarea

Pachetele sau abonamentle achizitionate nu se livreaza in format fizic. Biletele sau cardurile cadou pot fi tansmise in format electronic prin e-mail si pot fi ridicate direct de la locatie.

Dreptul de retragere

In cazul in care serviciile nu vi se potrivesc sau nu sunteti multumit de ele aveti posibilitatea sa renuntati la aceste servicii dar ne datorati o suma proportionala cu serviciile furnizate pana la momentul retragerii.

In cazul in care alegeti varianta de rambursare a banilor atunci trebuie sa specificati in formularul de comanda contul d-voastra bancar, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 15 zile de la depunerea solicitarii.

Anularea rezervarii se va face cel tarziu cu 24 de ore inainte de check in, in caz contrar suma achitata, sub forma de avans sau plata integrala nu poate fi rambursata

DREPTURI DE PROPRIETATE

Site-ul  www.aquarel.ro este detinut si operat in totalitate de catre SC MANAGER SRL. Folosirea sub orice forma si in orice scop a materialelor publicate pe site (inclusiv numele, designul si structura site-ului, imaginile produselor, textele), fara acordul MANAGER SRL este interzisa si va fi pedepsita conform legislatiei romane.

CONDITII SPECIALE

MANAGER SRL nu este raspunzator pentru situatiile care pot aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server sau terti.

În cazul în care comanda d-voastra nu a putut fi livrata datorita unor motive care nu tin de MANAGER SRL sau de firma de curierat rapid – situatii de forta majora, conditii meteo nefavorabile, accidente, etc, un reprezentant al SC MANAGER SRL va lua legatura cu d-voastra pentru a stabili noi termeni de livrare.

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unei situatii de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, în afara controlului partilor, care nu poate fi evitat.

CONFIDENTIALITATE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, MANAGER SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este reclama, marketing si publicitate.

Nu aveti obligatia sa furnizati datele cerute, acestea fiind insa necesare pentru prelucrarea si livrarea comenzilor plasate catre dumneavoastra si pentru a beneficia de ofertele site-ului nostruaquarel www.aquarel.ro. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea de a procesa si livra comenzile plasate si imposibilitatea de a va anunta regulat despre ofertele site-ului nostru www.aquarel.ro.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, avem rugamintea sa ne notificati prin e-mail la adresa aquarel@aquarel.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

In cazul in care v-ati inscris la newsletter-ul Aquarel veti primi periodic, pe adresa de e-mail specificata de d-voastra, informatii despre produsele si serviciile siteului www.aquarel.ro . In cazul in care nu mai doriti sa primiti acest newsletter va puteti dezabona in orice moment urmand link-ul de “Dezabonare” din cadrul newsletter-ului primit sau printr-o notificare scrisa, pe mail, la adresa aquarel@aquarel.ro, in care sa specificati acest lucru.

CONFLICTE

Prezentul contract este supus legilor din Romania. Un potential litigiu intre SC MANAGER SRL si un cumparator va fi rezolvat pe cale amiabila. Daca nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din România.