AQUAREL BLUE MIC MIC

Bazine

Bazin de înot semiolimpic

Înotul este un exercițiu care aduce beneficii atât adulților cât și copiilor.

Înotul este o activitate care îți va aduce o multitudine de beneficii, de la cele fizice, până la cele mentale și sociale. Înotul îți oferă un excelent antrenament cardiovascular și, de asemenea, îți tonifică musculatura, te ajută să slăbești și îți fortifică plămânii.

  • în timpul înotului îți folosești majoritatea grupelor musculare și de asemenea îți soliciți la maxim inima și plămânii
  • crește forța și rezistența musculară, se îmbunătățește postura și crește flexibilitatea
  • este folositor în special pentru persoanele obeze, gravide și de asemenea pentru cei cu probleme articulare și ale spatelui
  • înotul este un sport excelent pentru persoane de toate vârstele și nivelele profesionale
  • nu exercită presiune asupra articulațiilor, precum alergatul, aerobicul sau ridicatul greutăților
  • te ajută să mai dai jos din kilograme, cu condiția să ții și o dietă corespunzătoare.

Jacuzzi

Principalele beneficii ale băii Jacuzzi sunt relaxarea organismului și eliminarea stresului, dar poate fi utilizat cu succes și în tratarea durerilor musculare și articulare, precum și ale sistemului osos.

Jacuzzi stimulează metabolismul. De asemenea este indicat și în cazul persoanelor care au probleme cu circulatia sângelui.

Căldura apei are și ea un efect terapeutic – stimulează producerea endorfinei (hormon ce generează starea de bine) și circulația sângelui. Masajul pe care apa îl face este delicat, dar cu un puternic efect de destindere a întregului organism.

Senzația de picioare grele, precum și tensiunea din ceafă și spate sunt îndepărtate mai rapid. Jacuzzi stimulează și somnul de bună calitate, având beneficii și asupra frumuseții: se elimină toxinele din piele și se oxigenează mai bine țesuturile.

Bazin de copii

Înotul este un sport distractiv recomandat copiilor – combinat cu joaca în care se pot mișca în voie și își consolidează starea de sănătate.

Fizice: Înotul stimulează circulația sanguină și ajută la dezvoltarea armonioasă a copiilor prin faptul că în timpul înotului sunt puse în mișcare toate grupele musculare simultan. Înotul ajută la scăderea în greutate prin creșterea metabolismului (înlocuirea grăsimii cu masă musculară). Înotul nu forțează articulațiile. Este o activitate cu risc scăzut de accidentare. Poate ajuta diverse afecțiuni ale sistemului locomotor (hidrokinetoterapie). Are o influență pozitivă asupra aparatului respirator (inclusiv în cazurile de astm).

Mentale: Înotul ajută la puterea de concentrare, trebuie să fii 100% prezent în exercițiu. Înotul (ca și alte forme de exercițiu fizic) stimulează endorfinele și reduce riscul depresiei. Disciplina învățată în cursurile de înot ajută la sedimentarea unui stil de viață echilibrat pe viitor.

Sociale: Copiii sunt stimulați să socializeze în timpul cursurilor de înot și să învețe unii de la alții, să comunice și să se respecte reciproc.

Aniversarea de 1 an

Aniversarea de 1 an

În data de 31 martie, începând cu ora 18:30, sărbătorim împreună Aniversarea de 1 an a Centrului Aquarel! 1 an...

by Aquarel25 martie 2023
Mai mult
Gimnastica în apă

Gimnastica în apă

Gimnastica în apă sau Aqua Gym reprezintă o modalitate de a face mișcare fără a pune presiune asupra coloanei vertebrale...

by Aquarel14 martie 2023
Mai mult
Remodelare corporală FEMININA

Remodelare corporală FEMININA

Când? În 11.03.2023 - Sâmbăta de la 09:00 la 13:00 cu o pauză la ora 11:00. Cu cine? Szabo Anita...

by Aquarel2 martie 2023
Mai mult
LADIES night

LADIES night

8 Martie - O zi atât de specială că 8 martie trebuie neapărat încheiată cu o seară pe măsură! Bistro...

by Aquarel1 martie 2023
Mai mult
Meniu Mărțișor

Meniu Mărțișor

La Bistro Aquarel în perioada 1 - 7 martie! Am pregătit un delicios meniu special gândit pentru doamne și domnișoare,...

by Aquarel27 februarie 2023
Mai mult
8 Martie

8 Martie

Vrei să faci un cadou deosebit mamei și persoanei iubite de 8 Martie? ❤️ Aquarel îți propune un card cadou...

by Aquarel27 februarie 2023
Mai mult