AQUAREL BLUE MIC MIC

Bazine

Bazin de înot semiolimpic

Înotul este un exercițiu care aduce beneficii atât adulților cât și copiilor.

Înotul este o activitate care îți va aduce o multitudine de beneficii, de la cele fizice, până la cele mentale și sociale. Înotul îți oferă un excelent antrenament cardiovascular și, de asemenea, îți tonifică musculatura, te ajută să slăbești și îți fortifică plămânii.

  • în timpul înotului îți folosești majoritatea grupelor musculare și de asemenea îți soliciți la maxim inima și plămânii
  • crește forța și rezistența musculară, se îmbunătățește postura și crește flexibilitatea
  • este folositor în special pentru persoanele obeze, gravide și de asemenea pentru cei cu probleme articulare și ale spatelui
  • înotul este un sport excelent pentru persoane de toate vârstele și nivelele profesionale
  • nu exercită presiune asupra articulațiilor, precum alergatul, aerobicul sau ridicatul greutăților
  • te ajută să mai dai jos din kilograme, cu condiția să ții și o dietă corespunzătoare.

Jacuzzi

Principalele beneficii ale băii Jacuzzi sunt relaxarea organismului și eliminarea stresului, dar poate fi utilizat cu succes și în tratarea durerilor musculare și articulare, precum și ale sistemului osos.

Jacuzzi stimulează metabolismul. De asemenea este indicat și în cazul persoanelor care au probleme cu circulatia sângelui.

Căldura apei are și ea un efect terapeutic – stimulează producerea endorfinei (hormon ce generează starea de bine) și circulația sângelui. Masajul pe care apa îl face este delicat, dar cu un puternic efect de destindere a întregului organism.

Senzația de picioare grele, precum și tensiunea din ceafă și spate sunt îndepărtate mai rapid. Jacuzzi stimulează și somnul de bună calitate, având beneficii și asupra frumuseții: se elimină toxinele din piele și se oxigenează mai bine țesuturile.

Bazin de copii

Înotul este un sport distractiv recomandat copiilor – combinat cu joaca în care se pot mișca în voie și își consolidează starea de sănătate.

Fizice: Înotul stimulează circulația sanguină și ajută la dezvoltarea armonioasă a copiilor prin faptul că în timpul înotului sunt puse în mișcare toate grupele musculare simultan. Înotul ajută la scăderea în greutate prin creșterea metabolismului (înlocuirea grăsimii cu masă musculară). Înotul nu forțează articulațiile. Este o activitate cu risc scăzut de accidentare. Poate ajuta diverse afecțiuni ale sistemului locomotor (hidrokinetoterapie). Are o influență pozitivă asupra aparatului respirator (inclusiv în cazurile de astm).

Mentale: Înotul ajută la puterea de concentrare, trebuie să fii 100% prezent în exercițiu. Înotul (ca și alte forme de exercițiu fizic) stimulează endorfinele și reduce riscul depresiei. Disciplina învățată în cursurile de înot ajută la sedimentarea unui stil de viață echilibrat pe viitor.

Sociale: Copiii sunt stimulați să socializeze în timpul cursurilor de înot și să învețe unii de la alții, să comunice și să se respecte reciproc.

Viva L`Italia

Viva L`Italia

Viva L`Italia ”La semplicita' e' l'ultima sofisticazione„ Leonardo da Vinci Cu toții vrem să evadăm din cotidian, să facem și...

by Aquarel20 iunie 2022
Mai mult
De ce ar trebui să te îngrijoreze poziția copilului tău? Pentru că…

De ce ar trebui să te îngrijoreze poziția copilului tău? Pentru că…

Orice părinte are propriile anxietăți legate de modul în care își crește copilul. Cu toții ne dorim ce este mai...

by Aquarel8 iunie 2022
Mai mult
Bazine

Bazine

Bazine Bazin semiolimpic Jacuzzi Bazin de copii Bazin cu apă rece Bazin de înot semiolimpicÎnotul este un exercițiu care aduce...

by Aquarel27 februarie 2022
Mai mult
Găleata cu apă rece

Găleata cu apă rece

Găleata cu apă rece Este utilizată pentru obținerea un efect intens și imediat de răcorire a corpului. Acest tip de...

by Aquarel27 februarie 2022
Mai mult
Duș emoțional

Duș emoțional

Duș emoțional Dușurile emoționale sunt mai mult decât simple dușuri. Acestea utilizează diferite tipuri de lumini, sunete, arome, efecte de...

by Aquarel27 februarie 2022
Mai mult
Infrasauna

Infrasauna

Infrasauna Beneficiile saunei cu infraroșu includ:Întinerirea pieliiÎmbunătățirea transpirăriiBeneficii similare exercițiilor fiziceDecongestionarea organelor interneTerapie prin febră (hipertermie) pentru infecții (creșterea temperaturii...

by Aquarel27 februarie 2022
Mai mult