AQUAREL BLUE MIC MIC

Bazine

Bazin de înot semiolimpic

Înotul este un exercițiu care aduce beneficii atât adulților cât și copiilor.

Înotul este o activitate care îți va aduce o multitudine de beneficii, de la cele fizice, până la cele mentale și sociale. Înotul îți oferă un excelent antrenament cardiovascular și, de asemenea, îți tonifică musculatura, te ajută să slăbești și îți fortifică plămânii.

  • în timpul înotului îți folosești majoritatea grupelor musculare și de asemenea îți soliciți la maxim inima și plămânii
  • crește forța și rezistența musculară, se îmbunătățește postura și crește flexibilitatea
  • este folositor în special pentru persoanele obeze, gravide și de asemenea pentru cei cu probleme articulare și ale spatelui
  • înotul este un sport excelent pentru persoane de toate vârstele și nivelele profesionale
  • nu exercită presiune asupra articulațiilor, precum alergatul, aerobicul sau ridicatul greutăților
  • te ajută să mai dai jos din kilograme, cu condiția să ții și o dietă corespunzătoare.

Jacuzzi

Principalele beneficii ale băii Jacuzzi sunt relaxarea organismului și eliminarea stresului, dar poate fi utilizat cu succes și în tratarea durerilor musculare și articulare, precum și ale sistemului osos.

Jacuzzi stimulează metabolismul. De asemenea este indicat și în cazul persoanelor care au probleme cu circulatia sângelui.

Căldura apei are și ea un efect terapeutic – stimulează producerea endorfinei (hormon ce generează starea de bine) și circulația sângelui. Masajul pe care apa îl face este delicat, dar cu un puternic efect de destindere a întregului organism.

Senzația de picioare grele, precum și tensiunea din ceafă și spate sunt îndepărtate mai rapid. Jacuzzi stimulează și somnul de bună calitate, având beneficii și asupra frumuseții: se elimină toxinele din piele și se oxigenează mai bine țesuturile.

Bazin de copii

Înotul este un sport distractiv recomandat copiilor – combinat cu joaca în care se pot mișca în voie și își consolidează starea de sănătate.

Fizice: Înotul stimulează circulația sanguină și ajută la dezvoltarea armonioasă a copiilor prin faptul că în timpul înotului sunt puse în mișcare toate grupele musculare simultan. Înotul ajută la scăderea în greutate prin creșterea metabolismului (înlocuirea grăsimii cu masă musculară). Înotul nu forțează articulațiile. Este o activitate cu risc scăzut de accidentare. Poate ajuta diverse afecțiuni ale sistemului locomotor (hidrokinetoterapie). Are o influență pozitivă asupra aparatului respirator (inclusiv în cazurile de astm).

Mentale: Înotul ajută la puterea de concentrare, trebuie să fii 100% prezent în exercițiu. Înotul (ca și alte forme de exercițiu fizic) stimulează endorfinele și reduce riscul depresiei. Disciplina învățată în cursurile de înot ajută la sedimentarea unui stil de viață echilibrat pe viitor.

Sociale: Copiii sunt stimulați să socializeze în timpul cursurilor de înot și să învețe unii de la alții, să comunice și să se respecte reciproc.

PROMO CUPLU

PROMO CUPLU

În perioada 14 - 24 februarie, te invităm să descoperi magia relaxării în cuplu la SPA  Aquarel! Oferim un preț...

by Aquarel1 februarie 2024
Mai mult
AQUAREL CLUB

AQUAREL CLUB

Alătură-te clubului Aquarel pentru o experiență Wellness completă! Aquarel Health & Spa Center celebrează intrarea în anul 2024 cu o...

by Aquarel2 ianuarie 2024
Mai mult
Cadourile lui Moș Crăciun

Cadourile lui Moș Crăciun

Înotătorii noștri mici au făcut valuri de zâmbete și bucurie ieri la Serbarea de final de an! Împreună am creat...

by Aquarel22 decembrie 2023
Mai mult
Aquarel – locul de vacanță de la tine de acasă, în prag de sărbători

Aquarel – locul de vacanță de la tine de acasă, în prag de sărbători

Perioada sărbătorilor de iarnă este magie. Niciodată nu vezi și nu simți atâta entuziasm și bucurie de a fi ca...

by Aquarel21 decembrie 2023
Mai mult
Campioane La Aquarel

Campioane La Aquarel

Campioane la Aquarel În data de 5 noiembrie am avut plăcerea de a găzdui Majoretele Campioane Mondiale membre ale clubului...

by Aquarel9 noiembrie 2023
Mai mult
Degustare de vin

Degustare de vin

Degustare de vin 27 octombrie, ora 19:00 Rezervări la tel: 0790 002 896 O degustare de vinuri va fi un...

by Aquarel18 octombrie 2023
Mai mult