MIRESE LA AQUAREL

3 septembrie 2022 0 Comments

Așa cum a prins viață povestea Aquarel, așa prind viață și încep căsnicii minunate, aici la noi, la Hotel Aquarel.

Conceptul de nou a primat întotdeauna, tocmai de aceea acest nou complex creat, Aquarel, atrage oameni frumoși care creează noi legături minunate între ei.

Și pentru că oaspeții care ne-au trecut pragul sunt foarte mulțumiți, ne dorim ca acea zi unică din viața unei femei să o facem specială, tocmai de aceea… miresele aleg Aquarel.

Ziua aceea specială și unică din viața unei femei, în care se vede mireasă, trebuie trăită într-un ambient select, drăguț, intim și într-o atmosfera liniștită și armonioasă. Ca să rămână memorabilă, trebuie sărbătorită la Aquarel.

Aquarel Zalău oferă condiții deosebite pentru găzduirea întregului ritual de pregătire a miresei pentru cununia civilă și religioasă în apartamentul Premium, de la îmbrăcatul miresei și al mirelui de către nașă și naș, ospătarea invitațiilor, cerutul miresei, etc, și până la melodiile specifice cântate de formația care însoțește alaiul. Totul pentru a face din eveniment un moment tradițional de neuitat.

Doritorii pot achiziționa acest serviciu apelând la numărul de telefon 0790.002.896 – Recepție Hotel Boutique Aquarel sau pe adresa de e-mail: contact@aquarel.ro

IMPORTANT:  Cuplurile care vor achiziționa acest serviciu vor beneficia GRATUIT, de un acces 7 zile consecutive, full time la SPA  AQUAREL.

Suntem onorați să găzduim în fiecare weekend acest unic moment din viața dumneavoastră!