Când? În 11.03.2023 – Sâmbăta de la 09:00 la 13:00 cu o pauză la ora 11:00.

Cu cine? Szabo Anita Zita – Kinetoterapeut, instructor fitness, antrenor personal, holistic coach, consilier echilibru hormonal și creatoarea conceptului Youproject.

Contribuție: 150 lei. Locuri limitate!

Ai făcut cardio până ai stors tricoul, ai ridicat greutăți, ai ținut fel și fel de diete, ai schimbat mai mulți antrenori și chiar și mai multe săli de fitness; totuși rezultatele nu sunt pe măsura efortului depus?

Procesul de remodelare corporală nu este aceleiași pentru toată lumea și mai ales nu este la fel pentru femei și bărbați.

Nutriția  și sportul sunt factori de bază în procesul de remodelare corporală, însă este important să luăm în calcul și alți factori importanți fără de care rezultatele lasă de dorit.

Pentru succesul garantat, te invit la un workshop unde vom dezbate teme importante în procesul de slăbire:

  • somnul
  • respirația
  • hidratarea
  • managementul stressului,
  • cauze emoționale a îngrășării
  • echilibrul hormonal
  • ciclul menstrual/ menopauza
  • practici complementare

Vei învăța să identifici blocajele care ți-au sabotat rezultatele și să îți creezi propriul plan de remodelare corporală!

One thought on “Remodelare corporală FEMININA”

Comments are closed.

Explore More

Prima zi de …Aquarel

7 septembrie 2023 0 Comments 4 tags

Prima zi de … Aquarel Plină de emoție mă pregătesc de întâlnire. Verific garderoba pentru o ținută office. Ultimul an și un pic a fost vorba exclusiv despre comod și

VACANȚA LA AQUAREL

16 februarie 2023 0 Comments 5 tags

Dacă e vacanță, atunci să fie la Aquarel! Vă așteptăm cu noua oferta  de abonament Holiday One Week la preț promoțional de 90 lei pentru copii și 120 lei pentru

Terapia Vojta

15 mai 2022 0 Comments 4 tags

Se bazează pe locomoția reflexă și are ca scop activarea sistemului nervos central prin aplicarea unei presiuni asupra anumitor zone ale corpului având ca rezultat reacții musculare involuntare ale pacientului,