Gânduri pentru copii, la început de an școlar

31 august 2023 0 Comments

Încă o dată se apropie cu pași repezi începutul de an școlar. Ne mai minunăm cât de repede a trecut vacanța, cât de mari s-au făcut copii, cum defilează anotimpurile pe lângă noi în ritm tot mai accentuat.

Ne propunem ca anul acesta să acordam mai mult timp copiilor, să petrecem mai mult timp cu ei, să ne bucurăm mai mult, să limităm accesul la ecrane, să le luăm jucării educative, să îi înscriem la activități suplimentare.

Totul din dorința de a le fi cât mai bine, de a le oferi tot ce ne sta în putință alături de toată iubirea noastră!

Pe ici pe colo uitam că trebuie să le dăm dreptul de a-și trăi copilăria. Știu multe și ne surprind. Au atitudini rebele și suferim.

Începem sau finalizam cumpărăturile. Haine noi, rechizite noi, emoții vechi.

și totuși? Ce ne dorim noi pentru ei? Ce ideal avem?

Eu personal îmi doresc un copil sănătos și fericit! Pentru asta este obligatoriu să găsesc un echilibru. Și recunosc cu regret că sunt o mamă cicălitoare. Și anul acesta, pe lângă activitatea școlară și un sport ales de el, va merge la curs de înot. Și sper din toată inima să-i placă. De ce am ales eu? De ce am ales așa? Pentru ca înotul este cel mai complex și plin de provocări sport. Vorbim de o activare simetrica a musculaturii corpului. Vorbim de o îmbunătățire a funcției respiratorii mult peste celelalte discipline sportive. Vorbim despre faptul că este o deprindere funcțională și care se poate dovedi folositoare în situații critice. Vorbim despre o armonie corporală. Vorbim despre activitatea în apă, care dă o satisfacție deosebită. Si despre multe altele…

Așadar anul acesta vom merge la Aquarel. Vom profita de faptul că este singura piscină acoperită de asemenea dimensiuni și că indiferent de vreme este disponibilă.

Încă nu știu dacă voi profita de oferta părinte plus copil pentru a-mi permite să mă relaxez la saună în același interval, sau poate să mă programez la un masaj. Sunt o comodă! Sigur nu o să mă motivez să merg la clasele de fitness și nici în sala de gym! Cel mai probabil o să îmi iau o carte cu mine și o să urc pe terasă la bistro pentru o cafea! Ador panorama!

Și, pentru că îmi doresc să știu cu certitudine dacă al meu copil este sănătos, o să profit de oferta de evaluare medicală psihosomatică gratuită oferită în cadrul centrului de fizioterapie pe care o au beneficiarii abonamentelor de înot!

Voi ce vă propuneți să faceți anul acesta altfel decât în anii precedenți?

Indiferent care este răspunsul, sunt sigură că veți lua cele mai bune decizii!

Vă îmbrățișez!

O mamă pur și simplu.

Aquarel health&Spa center este situat în Zalău, în spatele Primăriei, pe strada Parcului nr 3.

Detalii și programări se pot face la nr. 0790 002 891 pentru cursurile de înot (SPA) sau la 0790 002 892 pentru recuperare medicală. La Bistro nu este nevoie de rezervare.