Luna iunie este luna dedicată conștientizării scoliozei, iar 26 iunie este Ziua Internațională a Scoliozei

Ce este scolioza?

Dragi părinți, cu ocazia acestei zile Zilei Internaționale a Scoliozei, Aquarel Spa vine în sprijinul populației tinere, între 8 -10 ani, fete și băieți, cu un consult și o evaluare gratuită în vederea depistării unei posibile scolioze. Evenimentul va avea loc DUMINICA, 26 iunie, începând cu ora 14:00, pe bază de programare. Nu aveți nevoie de nimic, în afară de pantaloni scurți (și bustieră, în cazul fetelor) și o programare la numărul de telefon: 0790 002 892.

Evaluările vor fi efectuate de către Dr. Ioana Rotaru, având o experiență de peste 15 ani și kinetoterapeut Bogdan Vereș, specializat în tratamentul scoliozei.

Pentru mai multe detalii, sunați la numărul de telefon 0790 002 892.

Vă așteptăm cu drag!

Explore More

De ce ar trebui să te îngrijoreze poziția copilului tău? Pentru că…

8 iunie 2022 0 Comments 7 tags

Orice părinte are propriile anxietăți legate de modul în care își crește copilul. Cu toții ne dorim ce este mai bun pentru ei și facem eforturi în acest sens. Putem

MAGNETOTERAPIA

8 februarie 2023 0 Comments 7 tags

→​ Principiul de la baza magnetoterapiei constă în faptul că celulele și, prin urmare, și țesuturile și organele din corp, au impulsuri electromagnetice care sunt afectate în cazul apariției bolilor.

Centrul de Fizioterapie Aquarel

26 octombrie 2022 0 Comments 5 tags

Un model de excelență în recuperarea medicală În cadrul Aquarel Health&Spa Center un loc important îl ocupă spațiul alocat recuperării medicale, prin Centrul de Fizioterapie Aquarel, recent autorizat. Localizat în centrul orașului,