Visul tuturor, indiferent de gen este să posede un corp perfect. Multe aspecte din viața de zi cu zi sunt condiționate de modul în care arătam: starea de sănătate, validarea socială, încrederea în sine, etc. Spre marele nostru regret, parcă niciodată stilul de viață nu a fost în mai mare contradicție cu idealul urmărit mai ales pentru mamele dedicate și informate.
Cum asta?
Pai simplu! Totul este o goană pentru mai binele copilului, al familiei și uneori, rareori, personal. Alegem cea mai buna grădiniță/școala și facem eforturi pentru a obține un loc în unitățile respective. Adică este în joc viitorul copilului. Nu glumim când este vorba de așa ceva. Nici nu mai contează cât timp stăm în trafic cu numitul copil legat în scăunel că să ajungem unde trebuie.
Apoi jobul. Indiferent de domeniu, vrem să demonstrăm că putem, că suntem cele mai bune, cele mai pregătite, cele mai responsabile, cele mai…
În timpul liber (care timp liber?!) gătim, curățăm, spălăm, facem teme, ducem copiii la diferite activități și tot așa zi după zi.
Mâncăm sau nu mâncăm, ținem diete și când nu mai putem le lăsăm baltă, ne propunem să facem sport, dar numai gândul spre sala sau alergare ne obosește deja. Poate de mâine. Poate de luni. Poate de săptămâna viitoare. Sau poate cândva.
Și uite așa, zi după zi. Adevărul este că în topul priorităților nu suntem pe primul loc.
În aceste condiții greu de crezut că putem face loc sportului în actualitatea zilnică. Și totuși, exista un procent de doamne și domnișoare care reușesc, se organizează și fac asta.
De ce ele reușesc și marea majoritate nu?
Ei bine, secretul stă în motivație! Și cu cât activitatea este mai plăcută și rezultatul mai ușor observabil, cu atâta este mai ușor să alegi.
În acest sens Aquarel vă propune două tipuri de activități sportive care îmbină utilul cu plăcutul: AQUAGYM și BODYART.
AQUAGYM este ideal pentru perioada de vara. Temperatura plăcută a apei din bazin contribuie la îmbinarea perfectă între relaxare și mișcare. Rezultatele nu vor întârzia să apară. Că sa va convingeți, veniți luni, 4 iulie, la Aquarel și de la ora 20:00, toți cei prezenți în incintă pot beneficia de o oră de antrenament gratuit în compania antrenoarei noastre Carmen Gergely. Mai multe detalii la telefon 0790 002 891 Recepție Spa.
A doua propunere a noastră este o activitate unică în Sălaj numită BODYART. O îmbinare între recuperarea medicala, Yoga și Pillates, acest tip de mișcare ajuta la prevenirea apariției durerilor de spate și, în același timp, contribuie la conturarea unei siluete armonioase. Ramona Marcus, kinetoterapeut și instructor BODYART acreditat poate să vă ajute în realizarea acestui deziderat într-un mod corect, bazat pe ampla experiență, pregătire universitară și practică proprie.
Pentru rezervarea unui loc puteți suna la 0790 002 892 – Recepție Recuperare.
Așadar, soluții sunt. Care va fi alegerea ta? Gata cu amânarea! Este momentul să ne apucăm de treabă, împreună!
Cu drag, echipa Aquarel

Explore More

Vacanță la AQUAREL

25 decembrie 2022 0 Comments 4 tags

Dacă e vacanță, atunci să fie la Aquarel! Vă așteptăm cu noua oferta de abonament Holiday cu valabilitate 2 săptămâni la prețul de 175 lei pentru adulți și 130 lei

Degustare de vin

18 octombrie 2023 0 Comments 4 tags

Degustare de vin 27 octombrie, ora 19:00 Rezervări la tel: 0790 002 896 O degustare de vinuri va fi un moment de care îți vei aduce mereu aminte cu plăcere. Să

Atelier de „ Menstruație conștientă”

19 ianuarie 2023 0 Comments 6 tags

cu Anita Zita Szabo – Kinetoterapeut, instructor fitness, antrenor personal, holistic coach, consilier echilibru hormonal și creatoarea conceptului Youproject.  Când? Sâmbătă – 11.02.2023 10:00-13:00 cu pauză de ceai, gustări și